Uskotko silmiäsi? Mies rakensi ilman työkaluja maan alle asunnon ja uima-altaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on nähty lukemattomia kertoja kuinka ihmiset kykenevät ylittämään itsensä ja muiden odotukset, kunhan taitoa, tahdonvoimaa ja sitkeyttä löytyy. Nyt verkossa nähdään video miehestä, joka rakentaa ilman moderneja työkaluja itselleen maan alle asunnon, joka on kaiken lisäksi varustettu uima-altaalla.

Mies valitsee metsästä sopivaksi katsomansa paikan ja ryhtyy kaivamaan maata paljain käsin pelkän bambukepin avulla. Ulkopuolisen silmin projekti näyttää tuhoon tuomitulta, mutta pian maassa on jo lähes metrin syvyinen kuoppa, joka kasvaa koko ajan.

Loputtoman pitkän uurastuksen myötä maahan on syntynyt useiden metrien syvyinen kuoppa, josta alkaa hiljalleen muotoutua asumiskelpoinen huone ja sen keskellä uima-allas. Lopulta mies kattaa rakennelmansa, jolloin sen olemassaolon paljastaa vain bambukepeistä tehty luukku maassa.