Sankka sumu täytti matkustajakoneen ilmassa – video ihmetyttää

Ohhoh! · Tim Isokivi

Miamista Costa Ricaan matkalla olleen lentokoneen matkustajat ovat joutuneet hämmentävään ja pelottavaankin tilanteeseen. American Airlinesin lentokone täyttyi yllättäen sumusta. Näyn kuvasi videoiksi yhdysvaltalainen asianajaja Jason Kral.

Twitterissä jaetuilla videoilla nähdään, kuinka koko matkustamo on sankan sumupilven täyttämä. Daily Mailin mukaan tapaus johtui todennäköisesti koneen sisällä olleen ilmastointilaitteen altistuttua ulkopuoliselle kuumalle ja kostealle ilmalle.

Costa Rican Liberiaan matkalla ollut kone laskeutui lopulta Nicaraguaan, sillä Daniel Oduber Quirosin kentän kiitoradalla oli kuoppia. Perheineen lennolla olleen Kralin mukaan koneen matkustamo näytti kuin savukone olisi ollut päällä. Matkustajat eivät tienneet mitä tapahtuu, ja alkoivat panikoida. American Airlinesin edustaja on sittemmin pahoitellut tapausta.