Mies kiipesi pilvenpiirtäjän seinää – halusi pelastaa äitinsä tulipalosta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Philadelphiassa asuva mies on riskeerannut henkensä kiipeämällä 19-kerroksisen talon seinää pitkin. Huomion hakemisen sijaan hän yritti pelastaa äitinsä tulipalosta. 35-vuotias Jermaine oli kuullut vuoteenoman äitinsä Sheilan olevan ansassa palavassa kerrostalossa.

Mies yritti päästä äidin luokse hissin avulla, mutta poliisi pysäytti hänet. Entinen rakennustyöläinen päätti lonkkavammasta huolimatta kiivetä 15. kerrokseen, jossa Sheila asui.

Silminnäkijät todistivat veret seisauttavaa näkyä Jermainen kiivetessä talon seinämää pitkin. Sheila kertoi perillä olevansa kunnossa, ja palokunta sammutti lopulta tulipalon. Miehen mukaan äiti oli poikansa pelastusyrityksestä järkyttynyt mutta ei yllättynyt.

– Hän tietää että teen mitä vain hänen vuokseen, Jermaine kuvaili ABC 6 -uutissivuston mukaan.