Shanina Shaik nautti maisemakylvystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Viime aikoina paluuta muotimaailmaan tehnyt tähti on taas aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa julkaisemalla aktiivisesti upeita kuviaan.

View this post on Instagram

Can you pass me the soap 🧼? 😉😉

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Tällä kertaa Shanina poseeraa sosiaalisessa mediassa upeissa kylpykuvissa, joissa hänet nähdään alastomana nautiskelemassa maisemakylvystä. Ei siis liene ihme, että noissa maisemissa voisi viihtyä pidempäänkin lekotellen.

Shanina Shaik poseerasi taannoin Maxim-lehden kansikuvassa rohkeissa merkeissä. 28-vuotias malli nähtiin tuolloin kansikuvassa ja sisäsivuilla avoimessa paidassa ilman rintaliivejä. Malliunran ohella Shaik on tehnyt töitä näyttelijänä. Tähti oli mukana vuonna 2017 ilmestyneessä Muumio-elokuvassa, ja hänellä on rooli myös valkokankaalla Isla Fisherin tähdittämässä Greed-komediassa.