Nyt grillataan pekoniin käärittyjä suolakurkkuja – yksinkertaista ja herkullista

Suolakurkut ovat antaneet viime vuosina makuaan niin limonadeihin, jäätelöön kuin sipseihinkin. Moni rakastaa rouskutella suolakurkkuja sellaisenaan tai ruoan seassa. Ne sopivat erinomaisesti myös grillattaviksi.

---
---

Ruokasivusto Delish on vinkannut reseptin, jossa suolakurkkulohkot kääritään pekoniin. Lohkot voi valmistaa joko uunissa tai grillissä. Paista pekoniin käärittyjä suolakurkkuja pellin tai alustan päällä noin 220-celsiusasteessa 15 minuutin ajan.

Pekonisuolakurkut sopivat myös vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Niitä voi tarjoilla esimerkiksi salaatin tai dippikastikkeen kanssa.

https://www.facebook.com/delish/videos/10157050007377437/

Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten , tai laajemmin aihealueesta Lifestyle Ruoka.