Ylipainoisten siskosten kaksimielisyys kostautui – kuntoilulaite aiheutti pelkästään röhönaurua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räväkät amerikkalaissiskokset, Amy ja Tammy Slaton, esiintyvät TLC-televisiokanavan uudella 1000-lb Sisters -realitysarjassa. Ohjelmassa seurataan sairaalloisen lihavien siskosten laihdutusurakkaa. Nyt Amy on ostanut tukevammalle siskolleen kuntoiluvälineitä.

Amy kertoo TLC:n videolla, että hänen Tammy-siskonsa ei poistu kotoa tai kävele ilman tukea. Hän tilasi nettikaupasta kuntoiluvälineitä, jotta laihduttaminen onnistuisi ainakin aluksi kotisohvalla. Valitettavasti vatkattavat ja puristeltavat kuntoiluvälineet aiheuttivat ainakin aluksi pelkästään naurunremahduksia.

– Vatkaa tätä näin, tiedät kyllä miten, Amy vinkkaa esitellen ja saa siskonsa Tammyn nauramaan.

– Enkä varmasti vatkaa samaa tavaraa enää sinun jälkeesi, Tammy saa sanottua naurunsa keskeltä.