Riivattu Frozen-nukke piinaa perhettä – palaa takaisin vaikka se heitettäisin roskiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Riivatuista ja yliluonnollisista nukeista on kerrottu tarinoita läpi historian. Niistä erikoisimpiin lukeutunee tuore tapaus, jossa texasilainen perhe väittää Disneyn Frozen-elokuvan hahmoa esittävän nuken piinaavan heitä.

Emily Madonian tytör sai jouluna 2013 lahjaksi Elsa-nuken, joka puhui ja lauloi napin painaluksella. Vuonna 2015 nukke alkoi yllättäen puhumaan englannin lisäksi espanjaa. Nukke saattoi alkaa puhumaan vaikka se ei ollut edes päällä, eikä lelun paristojakaan oltu vaihdettu vuosikausiin.

Perhe heitti nuken lopulta roskiin. Elsa ei kuitenkaan suostunut päätymään taakse jätetyksi, vaan ilmestyi perheen kodin olohuoneeseen mystisesti viikkoja myöhemmin. Uudelleen kahden roskapussin sisälle tiiviisti paketoituna roskiin heitetty nukke ilmestyi pian jälleen Madonian perheen takapihalle.

Lopulta Elsa päätettiin Click2Houston-sivuston mukaan lähettää perheen Minnesotan osavaltiossa asuvalle ystävälle. Hän kertoo teipanneensa kiinni jeeppinsä etuosaan. Toistaiseksi toimenpide näyttää tehonneen, sillä nukke ei ole ainakaan toistaiseksi palannut Madonian perheelle.

 

Ok guys, seriously, we need help. To recap for those of you who have not been following our Elsa doll saga, Mat threw it…

Publiée par Emily Madonia sur Jeudi 9 janvier 2020

Current Elsa update:My friend Chris Hogan received the doll today. 1500 miles from here. (He asked for it, don’t be…

Publiée par Emily Madonia sur Mardi 14 janvier 2020