Kanye West tiivisti Kim Kardashianin elämän tekstiviestissä – nämä kuusi lausetta kertovat kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian saa elää niin ylellistä ja etuoikeutettua elämää, että hänen täytyy varmasti toisinaan nipistää itseään varmistaakseen, että hän ei ole unessa. Nyt nainen on julkaissut kuvan riipuksesta, joka muistuttaa häntä uskomattomasta elämästä joka päivä.

Kim Kardashianin aviomies räppäri Kanye West antoi naiselle lahjaksi riipuksen, johon oli kaiverrettu miehen lähettämä tekstiviesti. Cartier-riipus on kultainen laatta, jossa lukee: ”Tämä on sinun elämäsi. Olet naimisissa ja sinulla on neljä lasta. Vapautat ihmisiä vankilasta. Olet Voguen kannessa. Käyt joka viikko perheesi kanssa kirkossa. Unelmat toteutuvat”.

Kim Kardashian oli ollut todella otettu miehen hänelle teettämästä korusta, jonka avulla nainen tulee varmasti jatkossakin muistamaan miten poikkeuksellista elämää hän saa elää. Hänen mukaansa Kanye West on aina ollut todella ajattelevainen lahjojen antaja.