Näyttelijä hamstrasi kaupasta vain välttämättömimmän – ostoskärryt täynnä samppanjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronavirus on levinnyt maailmanlaajuisesti valtavalla vauhdilla. Ihmisiä on kehotettu hankkimaan kotiinsa mahdollisen karanteenin vuoksi välttämättömimpiä tarvikkeita ja ruokaa tulevien viikkojen varalle. Tämä kehotus on saanut ihmiset hamstraamaan tiettyjä tuotteita kasapäin kotiinsa.

Osa ihmisistä on pitänyt tärkeimpänä asiana vssapaperia, kun taas toiset ovat ostaneet käsidesiä kotiinsa litrakaupalla ja täyttäneet pakastimensa jauhelihalla. EastEnders-sarjasta tutuksi tullut Danniella Westbrook on pitänyt tärkeimpänä ja välttämättömimpänä tuotteena samppanjaa.

Danniella Westbrook jakoi hänen Instagram-tarinassaan kuvan, jossa hänen ostoskärrynsä nähtiin pullollaan samppanjaa. Nainen oli ostanut melko kallista Veuve Clicquot -samppanjaa pullokaupalla. Tähti selitti hoitavansa karanteeniajan ja sosiaalisen eristäytymisen Essex-tapaan. Hänelle kyseinen samppanja on välttämättömyys.

Danniella Westbrook / Instagram-tarina

https://www.instagram.com/p/B8jYU6HH2r1/

https://www.instagram.com/p/B7_TNBmnUum/