Suomalaisia vessapaperikakkuja ihmetellään nyt Indonesiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset yritykset ovat parhaillaan todellisessa koronakurimuksessa, kun ihmiset ovat kodeissaan karanteenissa. Jotkut yritykset ovat kuitenkin keksineet saada myyntiä aikaiseksi myös kriisin keskellä, ja eräs niistä on Järvenpäässä ja Helsingissä toimiva Rönttösrouva, jonka koronatuotetta ihastellaan parhaillaan ympäri maailmaa.

Kompas.com

Koronaviruksen myötä ympäri maailmaa iski yllättävä ilmiö, jossa vessapaperia hamstrattiin valtavia määriä koteihin. Rönttösrouva ryhtyi tekemään vessapaperin näköisiä täytekakkuja, jotka on täytetty passionmoussella. Kahdeksan hengen kakun hinta on 49 euroa rullalta. Suomen lisäksi kakut on nyt noteerattu maailman äärissä Indonesiassa saakka. Paikallinen verkkolehti nimittäin uutisoi niistä.

Verkkolehti kertoo miten Rönttösrouva oli ajautua konkurssiin, kunnes se keksi maaliskuussa tehdä vessapaperin näköisiä kakkuja. Lehden mukaan kakut saivat ensin suursuosion sosiaalisessa mediassa ja suosion myötä yritys on saanut runsaasti tilauksia.

View this post on Instagram

MAUKKAITA TERVEISIÄ TURKUUN! Olemme saaneet paljon kyselyjä ympäri Suomea, miten ihmeessä saisimme kakkuja myös tänne. Joten… Haluatko meidän Turkuun torstaina 26.3.? Nyt se on mahdollista! Matkalla Helsingistä pysähdymme myös Somerolla. Miten tämä onnistuu? Laita meille meiliä osoitteeseen tilaukset@ronttosrouva.fi ja mielellään aihekenttään "TURKU". Meilissä arvostamme tietoja: – nimi – osoite, johon toimituksen haluat – puhelinnumero, josta kuskimme sinut tavoittaat – meiliosoite, johon voimme ennakkolaskun toimittaa WC-paperirullakakku on 49€ ja kuljetus 15€ kotiovelle. Somerolla matkustamme varmasti, Turkuun tulemme, kun tilauksia on 6 kappaletta. #turku #tueyrittäjää #rönttösrouva #somero #wcpaperirullakakku #vessapaperikakku #gluteeniton #passionhedelmä #passion #kaura #nam #🧻

A post shared by Rönttösrouva (@ronttosrouva) on