Lady Gaga säikäytti turvamiehensä – katosi 28 miljoonan timanttikoru yllään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähdet pukeutuvat aina parhaimpiinsa palkintogaaloihin. Julkkisten yllä nähdään todella kalliita luomuksia, joista moni on tähdillä vain lainassa erityistä iltaa varten. Nyt Lady Gaga paljasti, että hän sai kaulalleen Oscar-gaalaan varten korun, jonka arvo oli noin 28 miljoonaa dollaria.

Lady Gaga pukeutui 2019 vuoden Oscar-gaalaan mustaan upeaan iltapukuun, jonka kruunasi kauniit ja todella kookkaat timanttikorut. Tiffany & Co -timanttikaulakorun arvo oli Daily Mail -sivuston mukaan 28 miljoonaa dollaria, joten naisen tuli olla todella varovainen, että hän ei vahingoittanut kaulaansa koristanutta luomusta.

Gaalassa 34-vuotias tähti juhli pikkusiskonsa kanssa pystiä, jonka Lady Gaga voitti Shallow-kappaleensa ansiosta. Lady Gaga päätti myöhemmin poistua gaalasta kertomatta kenellekään. Hän huomasi saavansa outoja katseita Madonnan jatkojuhlissa turvamiehiltä, mutta ei vieläkään huomannut, että se johtui timanteista. Lopulta hänen ollessa matkalla Taco Bell -ravintolaan auto pysäytettiin ja Tiffany & Co -liikkeen turvamiehet tulivat poistamaan korut naisen yltä.