Poptähti Sophie Ellis-Bextor kiidätetty sairaalaan – joutui pyöräonnettomuuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poptähti Sophie Ellis-Bextor muistetaan erityisesti vuoden 2001 Murder on the Dancefloor -hitistään. Nyt laulaja on joutunut rajuun pyöräonnettomuuteen.

Ellis-Bextor kiidätettiin sairaalan ensiapuklinikalle kaaduttuaan pyörällä Lontoon Thames-joen läheisyydessä. Tähti jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän esittelee lukuisia ruhjeita, mustelmia ja haavojaan sairaalavuoteella. Kuva on mustavalkoinen, sillä se olisi laulajan mukaan ollut värillisenä liian verinen Instagramiin.

– Haluaisin kiittää ambulanssin ja sairaalan henkilökuntaa, jotka liimailivat minut takaisin yhteen. Haluan myös kiittää neljää juoksijaa jotka pysähtyivät auttamaan, Ellis-Bextor kirjoitti.

Sophie Ellis-Bextor nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuosituhannen vaihteessa ja nauttii edelleen suosiosta etenkin kotimaassaan. Tähti on myös tehnyt yhteistyötä suomalaislaulaja Saara Aallon kanssa.

 

View this post on Instagram

EDIT – hello all. Thank you for all the lovely messages. I should have said that the main reason I posted was to thank the incredible folk who stopped and helped (although the sympathy is very cheering) so don’t worry I’m ok and being well looked after. Richard has been amazing and the kids are being very sweet ❤️ Lots of love. I ended up in a&e last night after I took a tumble from the tow path down to the side of the Thames on my bike during an evening cycle. I’ve put the photo in black and white so it’s not too gory. 🩸I am ok, just a bit bruised and sore. I want to thank the ambulance crew and the staff at west mid hospital (where I was born, as it happens) for gluing me back together. I also want to thank Lucas, Colin, Josh and Willow who were 4 runners who stopped and helped @richardjonesface and I when I hurt myself. You were so calm, thoughtful and reassuring. Thank you very much. I hope you see this message as I didn’t get your details. You’re all lovely people. Xxxx

A post shared by Sophie Ellis-Bextor (@sophieellisbextor) on