Billie Eilishin Instagram-tempaus ihmetyttää faneja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on herättänyt faniensa ihmetyksen somekäyttäytymisellään. Tähti ei yllättäen seuraa enää yhtäkään tiliä Instagramissa.

Eilishin seuraamien Instagram-tilien määrä putosi hetkessä noin 600 tilistä nollaan tiliin. Artisti oli sitä ennen pyytänyt Instagram-tarinoissaan fanejaan kertomaan, mikäli hän seuraa heitä ahdistelleita tai pahoinpidelleitä henkilöitä. Puoli tuntia myöhemmin poistamassaan viestissä hän lupasi lopettaa heidän seuraamisensa.

64,8 miljoonan ihmisen Instagramissa seuraama Eilish ei ole ainakaan toistaiseksi tarjonnut selitystä sille, miksi hän päätti lakata seuraamasta ketään somepalvelussa. Osa faneista spekuloi kyseessä olleen symbolin kannanotto ahdistelu- ja pahoinpitelytapausten yleisyyteen musiikki- ja viihdealalla. Eilishin aikaisemmin seuraamien tilien joukossa oli muun muassa Rihannan pahoinpidellyt Chris Brown ja tyttöystävänsä pahoinpitelyn myöntänyt edesmennyt XXXTentancion.