Blac Chyna raivostutti fanit – pyytää jättisummia FaceTime-chateista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-yhteyksistään tunnettu realitytähti Blac Chyna on keksinyt kyseenalaisen tavan hankkia lisätienestiä. Hän pyytää faneiltaan satoja dollareita videochateista ja Instagramissa seuraamisesta.

Blac Chynan kanssa on mahdollista päästä keskustelemaan FaceTimen välityksellä 950 dollarin hintaan. Tähti myös suostuu seuraamaan fanejaan Instagramissa veloittamalaa heiltä 250 dollarin hinnan. 123 dollarilla Blac Chyna luo fanille henkilökohtaisen videon.

Realitytähden verkkosivuillaan paljastama tapa veloittaa satoja dollareita fanien kanssa kommunikoimisesta herätti kohua sosiaalisessa mediassa. Lisätienesti saattaa tulla mallinakin tunnetulle tähdelle tarpeeseen. Hänet nimittäin tuomittiin maksamaan taannoin 72 000 dollaria Los Angelesissa sijaitsevan asunnon vuokrarästeistä.