Khloe Kardashian esiintyi taas äitinään – on maskeerattuna kuin Kris Jenner

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheelle naamiointileikit ovat tuttua puuhaa. He ovat usein piiloutuneet peruukkien ja maskeerauksien taakse lähtiessään julkisille paikoille. Nyt Khloe Kardashian päätti esiintyä äitinään Kris Jennerinä.

Khloe Kardashian päätti naamioitua äidikseen ja tehdä Kris Jennerille pienen jekun. Videolla nähdään miten Kardashian muutetaan meikin ja peruukin avulla aivan äitinsä näköiseksi. Kun kuvat laitetaan vierekkäin, äiti ja tytär ovat kuin kaksi marjaa.

Khloe Kardashian on kerran aiemminkin esiintynyt äitinään ja aiheuttanut hämmennystä kaupungilla. Jenner oli tällöin hyvin tuohtunut paparazzien ottamista kuvista, joissa hän näyttää tekevän ilkivaltaa tai käyttäytyvän huonosti. Äiti osasi kuitenkin nauraa lopulta vitsille kuultuaan, että kepposen takana olikin oma tytär.