90 päivää morsiamena -tähdellä uusi mies – nuori ja komea bulgarialainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty 90 Päivää morsiamena -realityohjelma on seurannut vuosien ajan 45-vuotiaan Darcey Silvan rakkauselämän kiemuroita. Sarjan nimi tulee siitä, että siinä kuvataan pariskuntia, joilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan.

Avioliiton avulla ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan. Darcey on kokeillut rakkautta jo kahden ulkomaalaisen miehen kanssa, hollantilaisen Jessen ja brittiläisen Tomin kanssa. Nyt vuorossa on bulgarialaissyntyinen Georgi. Darceysta ja hänen Stacey-sisarestaan kertova uutuussarja näyttää, kuinka Darceyn ja Georgin rakkaustarinan käy.

Darcey ja Georgi tapasivat toisensa ensimmäisen kerran sosiaalisessa mediassa. He kohtasivat tosielämässä Miamissa ja ovat pitäneet siitä lähtien yhteyttä. Darcey kertoo, että ensimmäistä kertaa mies jahtaa häntä, eikä toisinpäin.