Disney+ tulee Samsungin älytelevisioihin Pohjoismaissa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääasiassa lapsille suunnattu Disney+ -suoratoistopalvelu tulee Samsungin älytelevisioihin Pohjoismaissa. Palvelu on saatavilla 15. syyskuuta alkaen kaikissa Samsungin vuoden 2016 tai sitä uudemmissa Samsung Smart TV -älytelevisiossa. Sovellus on ladattavissa televisioiden sovelluskaupan kautta.

Disney+ tarjoaa uudenlaisen tavan katsoa sisältöä mediayhtiön tunnetuilta viihdebrändeiltä, joita ovat muun muassa Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella alkuperäistuotantoja, kuten elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lyhytelokuvia. Sisältöjä voi katsella neljällä eri laitteella samanaikaisesti.

– Disney+ -palvelun myötä Samsungin älytelevisioiden sisältövalikoima laajenee entisestään. Sisältövaihtoehtoja löytyy kaikenikäisille ja jokaiseen makuun. Disney+ -palvelun sisältö yhdistettynä Samsungin TV-tekniikkaan varmistavat, että ikoniset tarinat toistuvat 4K-tarkkuudella ja kirkkaalla HDR-väriloistolla, sanoo Samsungin tv-myyntipäällikkö Markus Nummisalo.