Chrissy Teigen kiidätettiin sairaalahoitoon – raskaudessa vakavia ongelmia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigenilla ja hänen muusikkomiehellään John Legendillä on yhdessä kaksi lasta. Nyt neljävuotias Luna ja kaksivuotias Miles ovat saamassa pikkusisaren vanhempien ilmoitettua, että Chrissy on jälleen raskaana. Kolmas raskaus on osoittautunut yllättävän vaikeaksi.

Chrissy Teigen on aiemmin kertonut rakastaneensa raskaana olemista. Kolmas raskaus on kuitenkin saattanut naisen pitkään vuodelepoon. niin paljon, että hän aiemmin jopa vitsaili siitä, että hän voisi ryhtyä sijaissynnyttäjäksi. 34-vuotias tähti on saanut lääkäriltään tarkat ohjeet, joiden mukaan hän ei ole saanut yksinkertaisesti poistua sängystä kuin aivan välttämättömimpien tarpeiden tekemistä varten.

Chrissy Teigen on noin puolessa välissä raskauttaan. Hän on kärsinyt viimeisen kuukauden ajan verenvuodosta, joka on pakottanut tähden vuodelepoon. Verenvuoto ei ole vähentynyt, minkä vuoksi hän joutui nyt sairaalahoitoon. Teigen kokee olonsa hyväksi ja myös vauva voi hyvin, mutta nainen kertoi Instagram-tarinassaan, että hänen heikko istukkansa aiheuttaa verenvuodon.