Blockfest julkisti ensi vuodeksi kansainvälisiä tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest on julkaissut lisää kansainvälisiä kiinnityksiä ensi vuoden festivaaliinsa. Aiemmin julkaistujen Denzel Curryn, Danileighn ja Polo G:n rinnalle on kiinnitetty uusia kovatasoisia nimiä maailmalta. Festivaalin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa.

Tampereen Ratinassa nähdään ensimmäistä kertaa Blockfesteilla esiintyvät viimeisen vuosikymmenen menestyneimpiin räppäreihin lukeutuva yhdysvaltalainen Future, kansainvälisen läpimurtonsa tehnyt nigerialainen supertähti Burna Boy sekä BBC Sound 2019 -palkittu brittitähti Octavian. Kotimaisista artisteista mukaan liittyvät suomirapin renessanssimies Eevil Stöö, uutta soolomateriaalia työstänyt Shrty ja debyyttialbuminsa taannoin julkaissut Pihlaja.

Blockfest 2021 tulee koostumaan täysin uusista nimistä sekä kesälle 2020 julkaistuista ja toivotuista artisteista. Festivaalin ohjelmisto täydentyy kuluvan vuoden ja talven aikana niin kansainvälisin kuin kotimaisin nimin. Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa. Tämän vuoden liput käyvät ensi vuoden tapahtumaan sellaisenaan. Lisätietoa löydät Blockfestin sekä lipunvälittäjien verkkosivuilla. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.