Vastasyntynyt tapasi isoveljensä – suloinen hetki videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihokontakti on vastasyntyneelle hyvin tärkeää heti syntymän jälkeen, koska se auttaa pikkuista sopeutumaan kohdun ulkopuoliseen elämään. Äidin lisäksi ihokontaktia vauvalle voi antaa myös isä tai joku muu perheenjäsenistä.

Nyt hellyttävällä videolla nähdään miten viisivuotias isoveli Carter on päässyt pitämään kolmen päivän ikäistä pikkuveljeään Seamusta sylissä ihokontaktissa. Isoveli on ilman paitaa ja vauvakin vain vaippasillaan samalla kun veljekset tutustuvat toisiinsa. Vauva pitää päätään isoveljen rinnalla ja tuijottaa pojan kasvoja samalla kun isoveli lepertelee uudelle tulokkaalle.

Carter pitää pikkuista vauvaa hyvin lempeästi sylissä ja kertoo vauvalle toistuvasti rakastavansa häntä. Vanhemmat ovat tarkkailleet ihanaa tilannetta vierestä ja kuvanneet videolle veljesten ensimmäisiä hetkiä yhdessä.