Alessandra Ambrosio sädehtii biksuissa – kommenttikenttä täyttyi heti kehuista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös omaa rantavaatemallistoaan.

Tänä syksynä nainen on pudotellut tasaisin väliajoin sosiaaliseen mediaan näyttäviä kuvia, jotka on napattu Malediivien lomalta, jolla Alessandra Ambrosio oli perheensä kanssa. Nyt kuvat ovat saaneet jatkoa kun nainen esittelee oman Gal Floripa -merkkinsä hempeän vaaleanpunaisia bikineitä.

Kuvissa 39-vuotias Alessandra Ambrosio esittelee huippukunnossa olevaa mallivartaloaan, josta ei ikinä uskoisi, että nainen olisi lopettanut aktiivisen malliuransa. Tällä hetkellä Ambrosion huomion todellisena keskipisteenä toimivat kuitenkin aviomies Jamie Mazur ja heidän kaksi lastaan, 12-vuotias Anja-tytär ja kahdeksanvuotias poika Noah.