Poliisi puhallutti viikonloppuna yli 5 800 autoilijaa – tekee saman nyt uudestaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi suoritti viime viikonloppuna tehostettua rattijuopumusvalvontaa koko maassa. Poliisi puhallutti kaikkiaan 5.824 kuljettajaa. Valvontaa kohdennettiin etenkin ilta- ja yöajan liikenteeseen.

Poliisin tehostetussa valtakunnallisessa rattijuopumusvalvonnassa kärähti ratista yhteensä 94 kuljettajaa viime viikonlopun aikana. Heistä 31 kuljettajaa oli nauttinut huumausaineita alkoholin sijaan. Valvonnan yhteydessä tavattiin myös muista rikoksista epäiltyjä ja 41 etsintäkuulutettua.

– Valvonnalla ja siitä tiedottamalla poliisi pyrkii ennalta estämään vakavia rattijuopumusonnettomuuksia. Tehostettua valvontaa jatketaan myös tulevana viikonloppuna koko maassa, poliisitarkastaja Timo Ajaste Poliisihallituksesta sanoo.