Kenguru hyökkäsi naisen kimppuun – uhri syyttää Sarah Jessica Parkerin hajuvettä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Sinkkuelämää-sarjan tähtenä tunnetulla Sarah Jessica Parkerilla on oma nimeään kantava hajuvesimallistonsa. Taannoin eräs australialaisnainen joutui painajaismaiseen tilanteeseen kengurun hyökättyä hänen kimppuunsa. Hän uskoo sen johtuneen tähden parfyymimalliston tuotteesta.

Tracy Noonan oli lenkillä Melbournen Beaconsfieldissä, kun kenguru alkoi yllättäen seuraamaan häntä. Eläin saavutti naisen, hyppäsi aidan ylise ja kävi hänen kimppuunsa. Noonan yritti karkottaa kengurua heittelemällä sitä kohti kiviä ja pakeni lopulta läheiseen taloon, jonka ulkopuolella eläin vaani häntä 20 minuutin ajan.

Nainen kuvaili 3AW-uutissivustolle pelänneensä kengurun yrittävän tappaa hänet. Puistonvartija kertoi myöhemmin Noonanille epäilevänsä, että kengurun käytös johtui hänen käyttämästä Sarah Jessica Parker Stash -hajuvedestä. Noonan myöntää hajuveden käyttämisen lenkillä olevan ehkä epätavallista, mutta toteaa turvatuneensa parfyymin apuun sillä hän ei löytänyt aamun kiireessä deadonranttiaan.