Salapukki tarjosi joululahjan – maksoi kaikki tavaratalon noutopisteen tuotteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulu on tunnetusti antamisen ja niin lähimmäisten kuin tuntemattomienkin muistamisen aikaa. Nyt eräs anonyyminä pysyttelevä henkilö on antanut Yhdysvaltojen Tennesseessä todella avokätisen joululahjan ihmisille, jotka tuskin osasivat sitä odottaa.

Bristolin Walmartiin ilmestyi eräänä aamuna salapukki, joka ilmoitti maksavansa kaikki kaupan noutopisteessä hakijoitaan odottavat tuotteet. Ne maksoivat People-lehden mukaan yhteensä lähes 65 000 dollaria, eli noin 53 000 euroa. Henkilö oli toivottanut kaikille rakkautta ja hyvää joulua.

Tempaus tuli noutopisteen asiakkaille, kuten Lloyd Leonardille todellisenä yllätyksenä. Hän kertoo ihmetelleensä saatuaan viestin jonka mukaan tilaus olikin jo maksettu, ja myöhemmin myymäläpäällikkö kertoi mitä oli tapahtunut. Toinen asiakas, April Hillard, kertoo menneensä tuntemattoman salapukin avuliaisuudesta niin tunteelliseksi, että hän puhkesi kyyneliin kuultuaan asiasta.