Kaakkois-Suomessa kierteli rokotehuijari – poliisi otti kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa levisi viikonlopun aikana kuvia henkilöstä, jonka kerrottiin kaupittelevan koronavirusrokotteita ovelta ovelle Virolahden alueella Kaakkois-Suomessa. Poliisi on ottanut huijarin kiinni Lappeenrannassa.

Naisen on kerrottu olleen sairaanhoio-opiskelija Tansaniasta, ja hän on myynyt koronavirusrokotteita ovelta ovelle 150 euron kappalehintaan. Naisen kuva levisi Facebookissa ja ihmiset tuomitsivat hänen tekonsa jyrkästi. Myös poliisi sai tiedon hänestä.

– Poliisi on ottanut kiinni Virolahdella tapahtuneisiin rokotehuijauksiin epäillyn naisen Lappeenrannassa. Naisen epäillään kaupitelleen koronarokotteita ovelta ovelle 150 euron hintaan. Koska esitutkinta on vielä alkuvaiheessa, tapauksesta tiedotetaan lisää myöhemmin, Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan.