Kaksosvauva itki siskonsa vieressä – vauvan pieni ele rauhoitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksosten välille syntyy vahva yhteys jo äidin kohdussa. Vauvojen vahva side toisiinsa on lähes heti myös vanhempien nähtävillä, koska yleensä pikkuiset rauhoittuvat parhaiten toistensa vieressä ja viihtyvät lähekkäin.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa kaksosvauva lohduttaa siskoaan, joka on purskahtamassa itkuun. Vauva tekee videolla itkua ja on selvästi jo tuskainen, kunnes kaksossisko ojentaa hänelle kätensä ja näyttää näin olevansa vierellä. Sen jälkeen tyttö rauhoittuu ja jatkaa uniaan.

Videon kuvanneen äidin mukaan kaksoset Janmare ja Marjan nauttivat yhdessäolosta ja onnistuvat rauhoittamaan toisiaan. Vauvat syntyivät jo viikolla 32, eli noin kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa. Pikkuiset näyttävät kuitenkin voivan jo hyvin.