Roskakuskit sankareita – pelastivat siepatun tytön

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaksi Yhdysvaltojen Louisianassa asuvaa jätteenkuljettajaa on julistettu sankareiksi huikean tekonsa ansiosta. He päätyivät kesken rutiininomaisesti alkaneen työpäivänsä pelastamaan 10-vuotiaan tytön sieppaajalta.

Louisianassa asuva 10-vuotias Jalisa Lasallen ilmoitettiin maanantaina kadonneeksi hänen noustuaan harmaan Nissan Altima -auton kyytiin. Seuraavana aamuna Pelican Waste -jäteyhtiön työntekijät Dion Merrick ja Brandon Antoine olivat ajamassa päivittäistä reittiään, kun he näkivät keskelle peltoa epäilyttävästi parkkeeratun harmaan auton. Miehet ihmettelivät asiaa, kunnes he muistivat kuulleensa paikallisen tytön kadonneen noustuaan juuri samanlaiseen autoon.

Merrick ja Antoine ajoivat jäteauton harmaan Nissanin eteen tukkiakseen sieppaajan tien ja hälyttivät paikalle poliisin. Poliisit pidättivät Nissania ajaneen Micahel R. Serealin ja pelastivat Jalisan, joka toimitettiin sairaalaan. Sieppaaja on aikaisemmin tuomittu seksuaalirikoksesta.

– Ihmiset näkevät asioita mutta eivät tee mitään. Onneksi tyttö on nyt turvassa. Kiitos luojan, sillä minullakin on pieni tytär. Teen vain mitä voin, Dion Merrick kuvaili The Advocate -uutissivuston mukaan.