Hulvaton kampaustemppu paukkupakkasessa – jäädytti pitkät hiuksensa pystyyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pohjoisessa asuva tietää miltä märät hiukset tuntuvat pakkaskelillä. Kosteiden hiusten kanssa ei tarvitse seistä pakkasessa kauaakaan kun ne alkavat jäätymään koviksi tikuiksi. Nyt eräs mies päätti käyttää tätä tekniikkaa hauskan kampauksen luomiseen.

Iowan Des Moinesissa asuva mies päätti kokeilla onnistuisiko huvittavan jääkampauksen tekeminen pakkaskelillä. Ulkona oli pakkasta 15 miinusastetta, mutta puhaltavan tuulen kanssa ilma tuntui kuvaajan mukaan pikemminkin 30 miinusasteelta. Nopeutetulla videolla nähdään miten miehen hiukset jäätyvät pystyyn.

Mies pitää päätään alhaalla ja roikottaa pitkiä hiuksiaan pakkasessa. Kokonaisuudessaan hiusten jäätymiseen meni miehen mukaan todellisuudessa vain kaksi minuuttia, kunnes hiukset olivat kauttaaltaan jäätyneet ja jäivät osoittamaan kohti taivasta miehen nostaessa päänsä takaisin pystyyn. Kokeilun kylmin osuus oli henkilön mukaan se kun kampaus suli sisätiloissa ja jäinen vesi alkoi valumaan pitkin miehen selkää.