Kygo valmistautui ennennäkemättömään esiintymiseen – lennätti lasisen pianon vuorenhuipulle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjalainen DJ ja tuottaja Kygo järjestää perjantaina 5. maaliskuuta taatusti ainutlaatuisen virtuaalikonsertin. Esiintyminen tapahtuu Norjan Skandien vuoristossa sijaitsevassa Sunnmørsalpenessa huikeissa maisemissa.

Kuten arvata saattaa, ei edes virtuaalikonsertin järjestäminen vuoristossa ole helppoa. Esiintymistä varten vuorelle lennätettiin helikopterilla lasinen piano. Konsertissa tullaan näkemään myös pyrotekniikkaa, ja TMZ-sivuston mukaan Kygo maksoikin jopa kuusinumeroisen summan omista varoistaan esiintymisen järjestämiseen.

Vuorelle lennätetty lasipiano on sama, jota Kygo käytti Kids in Love -kiertueellaan. Perjantaina 5. maaliskuuta 20:00 alkavaan Live from the Sunnmore Alps -virtuaalikonserttiin myydään vielä toistaiseksi lippuja. Kygon lisäksi konsertissa tullaan näkemään myös vierailevia yllätystähtiä.

Kygo Mt. Strandafjellet Streaming Concert from Kygo Video on Vimeo.