TikTok-käyttäjän biksukuva ihmetyttää – alapäässä härski optinen harha

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valokuvista paljastuu toisinaan vasta ottamisen jälkeen yksityiskohtia, joiden ansiosta ne voivat saada aivan yllättäviäkin piirteitä. Taannoin erään TikTok-käyttäjän bikinikuvaan ilmestyi härski optinen harha.

TikTok-käyttäjä Madi Marotta kertoo olleensa käymässä Miamin kuuluisalla South Beachin uimarannalla, kun hän päätti poseerata söpöksi tarkoitetussa kuvassa. Jälkikäteen hän huomasi huomion kiinnittyvän bikinikuvassa odottamattomaan yksityiskohtaan. Marottan takana olleen naisen käsivarren ansiosta kuva näytti siltä, kuin hänen bikinien alaosasta olisi roikkunut penis.

Marottan mukaan hän oli halunnut tietää, huomaisiko kukaan härskiä yksityiskohtaa ja jakanut kuvan Instagramissa. Ystävä oli noteerannut asian noin viidessä sekunnissa, ja Marotta päätti poistaa otoksen. Hän avautui vahingossa kuvaan ilmestyneestä optisesta harhasta TikTokissa viraalina levinneellä videollaan.

@madimarotta

😐 ##fyp ##xyzbca ##miami ##OverShareInYourUnderwear

♬ Track Star – Mooski

@madimarotta

😐 #fyp #xyzbca #miami #OverShareInYourUnderwear

♬ Track Star – Mooski

TikTok