Laulajalupaus Sara Siipola bikineissä rannalla – suunnitelmissa puistokaljat ja viiniä terassilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sara Siipola on 24-vuotias laulaja ja lauluntekijä, joka julkaisi taannoin Kaunis kun itken -nimisen debyyttialbuminsa. Albumin julkaisun yhteydessä singlenä julkaistiin myös kappale nimeltä Peto, joka on otettu hyvin vastaan. Albumi sisältää myös viisi jo aiemmin julkaistua singleä, Rohkee sydän, Sä et oo enää mulle se, Mitä mä täällä teen, Thelma & Louise sekä Kokonaan.

Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Sara Siipola pohtii tulevaa kesää ja muistelee samalla lämmintä viime kesää. Kuvasarjassaan Siipola poseeraa hiekkarannalla bikineissä, viettää aikaa ystäviensä seurassa ja nauttii maaseudun rauhasta.

Sara Siipola on listannut tulevaa kesää ajatellen jo asioita, joita hän haluaisi toteuttaa. ”Mulla lukee täällä tällä hetkellä puistokaljat ja viiniä terassilla”, Siipola paljastaa huvittuneena itsekin siitä, miten lyhyt hänen listansa vielä on. Sara Siipola haluaa muistuttaa seuraajiaan tunnelmallisten kuvien myötä siitä, että pandemiasta huolimatta kesä tulee aina.