Valmistaikinalevyt sopivat muuhunkin kuin joulutorttuihin ja pasteijoihin – tässä vinkit!

Lifestyle Ruoka Kirjoittaja: , toimittaja Ilmoita virheestä, Tietoa meistä
Toimitusperiaatteet

Pakastealtaista voi ostaa lehtitaikinaa, torttutaikinaa ja voitaikinaa. Jokainen valmistaikina käyttäytyy hieman eri tavalla, mutta ne kaikki sopivat makeiden ja suolaisten leivonnaisten valmistamiseen. Saatavilla on pieniä ja isoja levyjä, jotka voi muokata haluamakseen jälkiruoaksi.

MAINOS ALKAA
MAINOS LOPPUU

Isosta levystä voi valmistaa lihapiirakkaa tai isomman makean tortun. Levylle voi panna esimerkiksi persikkaviipaleita vuohenjuuston kanssa. Pienet levyt voi puolestaan kääriä pasteijoiksi, joiden sisään voi panna jauhelihan ja riisin lisäksi esimerkiksi kirsikkamarmeladia, omenaviipaleita tai Nutellaa ja pähkinöitä.

Taikinalevyistä voi tehdä myös viineriä muistuttavia tarjottavia. Pane päälle mansikoita tai muita marjoja sekä vaniljatahnaa. Netissä on runsaasti ohjeita, joista voi valita mieluisimman. Mikään ei tietenkään voita aitoa ja alkuperäistä tähtitorttua luumuhillolla.

Voit halutessasi lukea Starassa myös lisää juuri tähän artikkeliin liittyvistä teemoista ja aiheista, kuten , , , tai laajemmin tästä aihealueesta Lifestyle, Ruoka -osioistamme.