Mies pelasi varman päälle – kosi viidellä erilaisella timanttisormuksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa moni mies kosii tyttöystäväänsä sormuksella, jonka lisäksi ostetaan vielä erikseen hieman näyttävämpi vihkisormus. Amerikkalaisen mallin mukaan miehet kosivat kuitenkin suoraan näyttävillä timanttisormuksilla, joiden tarkoitus on tehdä vaikutus tuleviin morsiamiin.

Nyt William Hunn -niminen mies on saanut sosiaalisessa mediassa paljon huomiota julkaistuaan kuvia kosinnasta, johon hän käytti viittä erilaista sormusta. Mies halusi pyytää tyttöystäväänsä Brittney Milleria vaimokseen ja ajatteli, että varmimmat mahdollisuudet hänellä on myöntävään vastaukseen mikäli sormus on juuri sellainen kuin nainen haluaa.

William Hunn hankki viisi erilaista todella näyttävää timanttisormusta, joista tyttöystävä sai kosintahetkellä valita. Mies polvistui naisen eteen ja esitteli samalla kerralla kaikki sormukset Brittney Millerille, johon sormukset näyttivät kuvista päätellen tehneen suuren vaikutuksen.