Eikö huumekuskeja saada kuriin? Sama hörhö kärähti 10 kertaa Huittisissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huumausaineen vaikutuksen alaisena autoa ajavien määrä Suomessa on kasvanut viime vuosina. Huumekuskit ovat usein poliisille entuudestaan tuttuja, sillä he viis välittävät sakkorangaistuksista tai sanktioista. Auton rattiin hypätään sekavana kaikkina vuorokaudenaikoina.

Lounais-Suomen poliisi pysäytti taannoin virkavallalle jo entuudestaan tutun 22-vuotiaan nuorukaisen Huittisten alueelta. Hän oli liikkeellä autolla perjantai-iltana ennen puolta yötä. Kyydissä oli kolme henkilöä.

Poliisin pysäyttämä mies oli ajokiellossa ja hän on jäänyt kiinni kortitta ajosta jo kymmenen kertaa vuoden sisään. Lisäksi miehen kuljettama auto oli poistettu liikennekäytöstä. Poliisi otti autosta rekisterikilvet pois. Henkilöä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.