Dronen piti salakuljettaa kiellettyjä esineitä vankilaan – lasti päätyi koulun pihaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vankiloihin yritetään toisinaan salakuljettaa kiellettyjä esineitä kauko-ohjattavilla droneilla. Aina drone-salakuljetukset eivät suju suunnitelmien mukaisesti, kuten Yhdysvaltojen Virginiassa huomattiin taannoin.

Rikollisten lennättämän dronen määränpäänä oli Brunswickin piirikunnassa sijaitseva vankila. Se päätyi kuitenkin pudottamaan lastinsa vankilan sijaan läheisen koulun pihaan. Poliisit hälytettiin paikalle tutkimaan pihalle ilmestynyttä, epäilyttäväksi kuvailtua pakettia.

Paketin sisältä paljastui tupakkaa, kannabista, matkapuhelimia ja laturi. WTVR-uutissivuston mukaan silminnäkijät kertoivat nähneensä tumman sedanin ajaneen koulun parkkipaikalle ja sen kuljettajan ottaneen dronen mukaansa. Salakuljettajia ei toistaiseksi ole saatu kiinni.