Konemusiikkiartisti julkaisee levyn hämmentävässä formaatissa – Nintendo 64 -pelikasettina!

Digi Levyt Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni artisti ja yhtye on julkaissut albumeitaan viime vuosina vinyylilevyjen ja c-kasettien muodossa, mutta eräs sakasalaismuusikko on valinnut tulevan levynsä formaatiksi erikoisemman vaihtoehdon. Hän julkaisee uuden albumin Nintendo 64 -konsolin pelikasettina.

Konemusiikkiartisti Remuten R64-albumi tulee olemaan ensimmäinen Nintendo 64 -pelikasettina koskaan julkaistu albumi. NME-lehden mukaan kasettiin ei ole upotettu esimerkiksi MP3-soitinta tai WAV-tiedostoja sisältävää muistikorttia. Remute kuvailee albumin 15 kappaletta tarttuvaksi elektropopiksi Kraftwerkin ja Yellow Magic Orchestran tyyliin.

Remute loi konsolilla kuunneltavan albumin yhteistyössä Nintendo 64 -ohjelmistoheittelijä Raskyn kanssa. Muusikko on aikaisemmin julkaissut albumeita esimerkiksi Game Boy ja Super Nintendo -kasettien muodossa. 25. maaliskuuta ilmestyvästä albumista julkaistaan myös rajoitettu erikoisversio, jossa mukana on levyn kappaleita sisältävä 7-tuumainen vinyylilevy.