Tampere-Pirkkalan lentoasemalta uusi yhteys Eurooppaan – pian lennetään Amsterdamiin

Matkailu · Tim Isokivi

Tampere-Pirkkalan lentoasemalta avautuu pian uusi lentoyhteys Eurooppaan. Lentoyhtiö AirBaltic aloittaa uuden suoran lentoyhteyden Tampereelta Hollannin Amsterdamiin.

Lennot Tampere-Pirkkalasta matkailijoiden suosimaan Amsterdamiin alkavat 1. kesäkuuta. Lentopäivät ovat keskiviikko ja sunnuntai. Lentojen varaukset on aloitettu.

– Uusi yhteys Amsterdamiin on loistava lisä airBalticin reittivalikoimaan ja erityisesti kesäkaudella se on myös erinomainen kaupunkilomakohde kesälomaansa viettäville, kuvailee Visit Tampereen lentoliikenteen erityisasiantuntja Marja Aalto tiedotteessa.

AirBaltic lentää toukokuusta lähtien Tampereelta myös Kööpenhaminaan, Osloon, Frankfurtiin, Müncheniin, Málagaan, Rodokselle ja Riikaan. Muita suoria lentoyhteyksiä Tampereelta ovat Ryanairin lennot Lontooseen, SAS:n lennot Tukholmaan ja Finnairin lento Helsinkiin.