90 Päivää morsiamena parin riita – mies haluaa ostaa oman tietokoneen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintyvät Kara ja Guillermo ovat rakastuneita ja suunnittelevat naimisiinmenoa. Pariskunta on säästänyt rahaa yhteiselle tilille tulevaisuutta varten. Säästössä on 6.000 dollaria ja nyt Guillermo haluaisi ostaa itselleen tietokoneen.

– En usko, että tässä vaiheessa on järkeä käyttää tuhatta dollaria tietokoneeseen, Kara sanoo Guillermolle.

Mies ei ymmärrä, miksi hänen pitäisi käyttää tulevan vaimonsa tietokonetta. Venezuelasta kotoisin oleva Guillermo on myynyt omaisuuttaan heidän yhteisiä säästöjään kerryttääkseen, joten mies haluaisi oman tietokoneen. Kara haluaisi kuitenkin käyttää säästöt asioihin, joita he oikeasti tarvitsevat, eikä tavaroihin, joita he haluavat.

Sarja on jatkunut jo yhdeksän tuotantokauden ajan. Sarjassa seurataan Yhdysvalloissa asuvien ihmisten rakkaustarinoita, kun heidän potentiaalinen elämänkumppaninsa on kotoisin toisesta maasta. Kara on 29-vuotias Virginian Charlottesvillestä kotoisin oleva nainen, joka tapasi kuusi vuotta nuoremman Guillermon Dominikaanisessa tasavallassa työmatkan aikana. He rakastuivat ja kihlautuivat. Parilla on ollut vastoinkäymisiä onnessaan.