Eurojackpotissa tarjolla todellinen jättipotti – perjantaina tavoitellaan valtavaa päävoittoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lottopisteillä saattaa olla tällä viikolla melkoinen kuhina päällä. Kansainvälisessä Eurojackpot-lotossa tavoitellaan nimittäin perjantaina 8. heinäkuuta todellista jättipottia 82 miljoonan euron päävoiton muodossa.

Eurojackpotin tiistain 5. heinäkuuta arvonnan oikea rivi on 7, 16, 28, 36 ja 43. Tähtinumerot ovat 2 ja 11. Veikkauksen tiedotteen mukaan arvonnan suurimmat voitot löytyivät 5+1-tuloksilla. Yksi kierroksen seitsemästä 5+1-tuloksesta osui Suomeen oululaiselle nettipelaajalle, joka voitti 164 290,40 euroa.

Samanlaisia voittoja löytyi Veikkauksen mukaan myös Norjasta, Unkarista, Saksasta ja Tanskasta. Suomeen osui Eurojackpot-arvonnasta myös 2,4 miljoonan euron voitto perjantaina 1. heinäkuuta. Kyseinen voittopeli pelattiin Jyväskylässä.