Legolandissa suuri tulipalo – hotelli evakuoitiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Windsorin Legoland-huvipuistossa levisi tulipalo sunnuntaina 31. heinäkuuta. Tulipalo syttyi puistossa sijaitsevassa hotellissa noin kello 15:35 paikallista aikaa.

Hotelli evakuoitiin nopeasti tulipalon syttymisen jälkeen, ja vieraat ohjattiin huvipuiston ravintolaan odottamaan sammutustöitä. Legolandin tiedotteen mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksen yhteydessä. Hotelli pysyy suljettuna hotellin syttymissyyn selvittämisen ajan.

Tapahtumahetkellä Legolandissa olleen turistin tulipalosta kuvaama video on sittemmin levinnyt viraalina Twitterissä. BBC:n mukaan hotellivieraat ovat saaneet rahansa takaisin tai heidät on ohjattu yöpymään alueen muihin hotelleihin.

Windsorin Legoland avattiin vuonna 1996. Iso-Britannian huvipuiston yleisömäärä on 0llut keskimäärin jopa isompi kuin Tanskan alkuperäisessä Billundin Legolandissa.