Vanderpumpin julkkistarjoilijoilla salasuhde – suosikkipari erosi uskottomuusskandaalin jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen vuotta esitetty realityohjelma Täydellinen Mrs. Vanderpump -sarja esittelee Lisa Vanderpumpin ravintoloiden perikalifornialaisten nuorten tarjoilijoiden elämää. Sarjassa on seurattu, miten päähenkilöt ovat saavuttaneet julkisuutta. Mielenkiintoisin osuus on heidän parisuhde-elämänsä.

Useat parit ovat avioituneet ja eronneet. Osalle on siunaantunut jälkikasvua. Taannoin myös Tom Sandoval ja Ariana Madix erosivat. He olivat sarjassa pitkään pariskunta, jonka suhde vaikutti tasapainoisimmalta. Sittemmin selvisi, että Sandovalilla on ollut yli puolen vuoden ajan suhde Raquel Levissin kanssa.

Leviss on Madixin läheinen ystävä ja James Kennedyn ex-tyttöystävä. Glamour-lehden kesäkuun 2023 numerossa Ariana kertoo nyt olevansa tyytyväinen siihen, että pariskunta erosi.

Tänä keväänä Ariana Madix kuvattiin vain päivä sen jälkeen, kun hän oli saanut tietää miehensä uskottomuudesta ja salasuhteesta. Madix haki itselleen ruokaa McDonald’ista. Hän käski paparazzeja painumaan hiiteen kirosanoja käyttäen. Sarjasta on parhaillaan menossa jo 10. tuotantokausi.