Tivolin työntekijät joukkotappelussa teinien kanssa Karkkilassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan videoita Tivoli Seiterän työntekijöiden ja karkkilalaisten teinien välisestä joukkotappelusta. Tunteet kuumenivat tivolin työntekijöiden purkaessa rakennelmia pois. Paikalliset nuoret olivat häirinneet työskentelyä.

Karkkila on nyt päässyt Tivoli Seiterän boikottiin. Syynä ovat paikalliset nuoret, jotka olivat haastaneet tivolin työntekijöiden kanssa riitaa sunnuntaina huvipuiston purkuvaiheessa. Tappelusta ovat uutisoineet ainakin MTV ja Helsingin Sanomat. Poliisi tutkii asiaa. Paikalla oli ollut joitakin kymmeniä nuoria.

Paikalla ollut Tivoli Seiterän hallintojohtaja Mari Seiterä on kommentoinut MTV:lle, että paikallisia nuoria ärsytti tivolin aidat koko tapahtuman ajan torstaista sunnuntaihin ja ongelmia oli ollut koko ajan. Tivoli oli vuokrannut alueen käyttöönsä. Seiterä sanoo, että tivoli ei aio enää mennä Karkkilaan tulevina vuosina.