Ed Sheeran perui keikan viime hetkellä – paljasti somessa syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin konsertoimassa käynyt brittiläinen Ed Sheeran lukeutuu tämän hetken suurimpiin nimiin popmusiikin maailmassa. Laulaja-lauluntekijä rikkoi taannoin uuden virstanpylvään musiikin suoratoistopalvelu Spotifyssä olemalla suoratoistopalvelun ensimmäinen artisti, joka on kerännyt itselleen Spotifyssä yli 100 miljoonaa seuraajaa.

Tällä hetkellä Ed Sheeran on + – = ÷ x (Mathematics) Tour -kiertueellaan. Lauantaina miehen oli määrä esiintyä Las Vegasissa Allegiant Stadium -areenalla, mutta hän joutui perumaan konserttinsa vain tuntia ennen kuin hänen olisi pitänyt astua lavalle.

– En voi uskoa, että joudun kirjoittamaan tämän, mutta shown kasaamisessa on ilmennyt sellaisia haasteita, joiden vuoksi konsertin toteutuminen tänään on mahdotonta, Ed Sheeran kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Myöhemmin kävi ilmi, että kyse oli stadionin kentälle tehdyn muovilattian rakenteiden pettämisestä ja kahden tornin kaatumisesta. Nämä aiheuttivat paikalla turvallisuusriskin. Konsertti siirrettiin lauantaille 28. lokakuuta, jolloin perutun keikkapäivämäärän liput käyvät sellaisenaan.