Taylor Swift säikähti gaalassa – rikkoi 15 000 dollarin sormuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift osallistui VMAs 2023 -gaalaan mustassa upeassa mekossa, jossa oli korkealle yläreiteen saakka ulottuva halkio. Tyylin kruunasivat näyttävät timanttikorut, joita naisella oli ranteissa, kaulassa, korvissa sekä sormissa.

Videokuvaajien kamera onnistui tallentamaan gaalassa tilanteen, jossa Taylor Swift näyttää kauhistuneelta rikottuaan yhden timanttisormuksensa. 33-vuotiaasta naisesta otetuissa kuvissa nähdään miten Swift pitelee kädessään 15.000 dollarin arvoista sormusta, jonka suuri timantti on irronnut korusta.

Videolta nähdään miten ympärillä olevat ihmiset auttavat Taylor Swiftiä etsimään kallista timanttia lattialta. Lopulta he löytävät timantin, mutta epäselväksi jää joutuuko tähti lunastamaan korun, joka hänellä oli Daily Mail -sivuston mukaan lainassa Joseph Saidian & Sons -liikkeestä.