Mies halusi eron yllättävästä syystä – nainen söi liikaa ystävänpäivänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hoikka pariskunta oli viettänyt ensimmäistä ystävänpäiväänsä. Aina hieman alipainoinen nainen joutui syömään usein, jotta saisi pidettyä painonsa terveellisellä tasolla. Kun hän lähti miehensä kanssa ravintolaan ystävänpäivän illalliselle, halusi nainen nauttia ruokaa pitkän kaavan kautta.

Nainen maksoi illan, koska hän kävi töissä ja mies oli opiskelija. Nainen nautti ensin ravintolan pöydässä olleesta leivästä ja tilasi sen jälkeen alkusalaatin. Sitten hän tilasi itselleen surf and turf -annoksen, jossa oli pieni pihvi ja hummerin pyrstö. Hän halusi jakaa myös miehen kanssa kaksi lisuketta, pinaattimuhennoksen ja perunamuusin.

Mies tilasi itselleen grillattua lohta ja pienen keiton alkuruoaksi. Kyseessä oli pihviravintola, joten heidän annoksensa vaikuttivat normaalilta. Mies kuitenkin jätti syömisen yllättäen kesken vedoten pahaan oloon. Hän oli ärsyyntyneen oloinen ystävänpäivän illallisella, eikä nainen ymmärtänyt miksi. Mies ei lopulta kyennyt edes suutelemaan naista illallisen jälkeen.

– Hän tekstasi minulle myöhemmin ja kertoi, että ei ollut kipeä. Sen sijaan hän oli hävennyt syömääni ruokamäärää ja piti sitä luotaantyöntävänä, että olin syönyt kuin sika. Se oli kuulemma hänen mielestään todella vastenmielistä. Yritin soittaa ja tekstata hänelle, mutta hän ei enää vastannut minulle, redditor kertoo ja parin suhde päättyi siihen.