Kanye Westin vaimo paljasti rintansa – isä pelkää Biancan olevan pelkkä esittelykappale

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin vaimo, Bianca Censori, on nyt astunut kameroiden eteen ohuessa sukkahousupuvussa. Puku paljastaa naisen vartalon kokonaan, mitää varsinaisesti peittämättä. Musta ja ohut body oli Biancan yllä koko päivän ajan, kun hän vietti aikaansa Kanye Westin kanssa Los Angelesissa.

Westin vaimolla, 29-vuotiaalla Biancalla ei näyttänyt olleen sukkahousuasun lisäksi edes alusvaatteita. Hän peitti haaransa kännykällä kävellessään käsi kädessä miehensä kanssa. Hiljattain viihdemediat uutisoivat, kuinka Bianca Censorin perhe pelkää, että West tekee naisesta pelkästään oman hyödykkeen ja esittelykappaleen paparazzeille.

– Biancan isä Leo haluaa istua kunnolla alas Kanyen kanssa ja kysyä häneltä, mitä helvettiä hän ajattelee, kun hän saattelee Biancaa ympäri maailmaa puolialastomana esittelyhevosena, Page Six kertoo.

– Hän haluaa kysyä Kanyelta, mitä hän itse tekisi, jos hänen tyttärensä North tai Chicago nähtäisiin julkisuudessa puolialastomina heidän aviomiehensä rohkaisemissa asuissa.