Naantalin musiikkijuhlien liput toimivat myös bussilippuina

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naantalin musiikkijuhlat järjestetään tänä vuonna 4.-15. kesäkuuta. Luvassa on jälleen monipuolisia konsertteja, jotka järjestetään merellisen Naantalin ja lähiseudun konserttipaikoissa. Tänä vuonna tapahtuman liput toimivat myös busseissa.

Naantalin musiikkijuhlat tiedottaa aloittaneensa yhteistyön Turun seudun joukkoliikenne Fölin kanssa. Sen myötä vuoden 2024 konserttilippujen viivakoodi toimii matkalippuna Fölin busseissa kolme tuntia ennen ja kaksi tuntia jokaisen esityksen jälkeen.

– Musiikkijuhlilla on Fölin alueella paljon asiakkaita, joille ilmainen linja-automatka lisää konserttien saavutettavuutta sekä julkisten kulkuvälineiden houkuttelevuutta, kertoo Naantalin Musiikkijuhlien toimitusjohtaja Suvi Innilä tiedotteessa.

Bussilla matkustamista suositellaan, sillä parkkipaikkojen löytäminen voi olla Naantalissa kesäviikonloppuina haastavaa. Yhteistyö tukee myös musiikkijuhlien tavoitetta kestävän kehityksen edistämisestä. Innilän mukaan julkisen liikenteen käyttö tarjoaa lisäksi koko seurueelle mahdollisuuden nauttia Naantalin ravintoloiden tarjonnasta tai lasillisesti kuohuvaa konsertin väliajalla.