Oletko sinkku? Ota haltuun nämä deittailun kolme trendiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Deittailu voi tänä päivänä olla haastavaa ja moni kokeekin, että aidon yhteyden löytyminen on vaikeaa esimerkiksi deittailusovellusten avulla. Tällä hetkellä sinkkumarkkinoilla on Poosh-hyvinvointisivuston mukaan kolme trendiä deittailun suhteen. Nämä ovat hidas deittailu, mikroflirttailu ja vastadeittailu.

Nämä uudet trendit korostavat laadun merkitystä määrän sijaan ja rohkaisevat laajentamaan näkemyksiä siitä millainen täydellinen kumppani voi olla. Hidas ja rauhallinen deittailu tarkoittaa sitä, että otetaan aikaa toisen ihmisen syvälliseen tuntemiseen ennen kuin kiirehditään suhteeseen. Hidas deittailija panostaa keskusteluihin sen sijaan, että selaisi profiileja nopeasti läpi.

Mikroflirttailu on tapa tunnustella ja arvioida onko joku kiinnostunut ilman ilmiselvää flirttailua. Mikroflirttailija huomaa henkilön uuden hiustyylin tai kehuu esimerkiksi parfyymia. He voivat elehtiä hieman tuttavallisemmin kiinnostuksen kohdettaan kohtaan ja puolustavat häntä hienovaraisesti konflikteissa. Tällä menetelmällä suojaudutaan väärinkäsitysten syntymiseltä.

Vastadeittailussa hakeudutaan tapailemaan ihmisiä, joita ei tyypillisesti valittaisi. Oman tyypin aktiivinen välttely voi avata uusia mahdollisuuksia ja laajentaa myös potentiaalisten kumppaneiden joukkoa. Vastadeittailija siis tietoisesti lähtee treffeille henkilön kanssa, jolla ei ole esimerkiksi tiettyjä fyysisiä ominaisuuksia, joita yleensä etsii kumppanista.