12 tunnin orgasmit ajaneet naisen itsemurhan partaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tutkimusten mukaan monet naisista eivät saa orgasmia läheskään jokaisella yhdyntäkerralla, mutta toisessa ääripäässä ovat ne harvat naiset, jotka saavat orgasmin jo pienimmästäkin ärsykkeestä.

Yksi heistä on amerikkalainen Deborah Poepping, joka on nyt kertonut tarinansa New!-lehdelle. Naisella on oireyhtymä, jonka takia hän voi saada pahimmillaan orgasmin viiden minuutin välein. Tarinan tekee erikoiseksi se, että hän sai ensimmäisen orgasminsa vasta 42-vuotiaana ja oli siihen saakka hakenut kaikin keinoin tyydyttävämpää seksielämää.

– Jumaloin miestäni Georgea, mutta en ollut saanut orgasmia vielä 42 vuotiaana, vaikka olin ollut kaksi kertaa naimisissa ja muissa pitkissä suhteissa. Sitten varasin meille lemmenloman. Siellä kelluin uima-altaassa, kun tunsin yhtäkkiä kuuman tunteen jalkojeni välissä, Poepping kertoi lehdelle.

– Ihmettelin, että mitä tapahtui. Hyvänolontunne valtasi koko vartaloni ja makasin siinä onnellisena. Ymmärsin, että olen juuri saanut ensimmäisen orgasmini ja se oli mahtavaa.

Tämän jälkeen Deborah sai ilman seksiä keskimäärin yhden orgasmin päivässä, mutta siitä tahti on kiihtynyt jo sietämättömäksi. 53-vuotias nainen voi saada orgasmikohtauksia, jotka kestävät jopa 12 tuntia kerrallaan ja tilanne on nyt ajanut hänet jo itsemurhan partaalle. Päivässä Poepping voi saada jopa 300 orgasmia. Ne ovat pilanneet hänen seksielämänsä ja avioliittonsa.

– Kun aikaa kului lisää, orgasmit kestivät pidempään ja pidempään. Lopulta ne muuttuivat ennemminkin tuskallisiksi kuin miellyttäviksi. Tunnen oloni mieheksi, joka ei saa Viagran vaikutusta loppumaan. Kun ajattelen joutuvani viettämään loppuelämäni näin, tekee mieleni ottaa pilleripurkki ja lopettaa tämä kaikki kerralla. Lääkäreiden mukaan tähän ei ole parannuskeinoa.