Stara® on rekisteröity tavaramerkki

Info · Stara.fi

Stara® on Stara Media Oy:n rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttämiseen yhtiöllä on yksinoikeus. Stara Media Oy voi tavaramerkkinsä perusteella kieltää muita käyttämästä elinkeinotoiminnassa Stara-tavaramerkkiä ja siihen sekoitettavissa olevaa toista merkkiä. Sekoitettavuus kattaa myös tilanteet, joissa tavaramerkki Stara® on vain osa jotain toista tunnusmerkkiä.

Tavaramerkki Stara® on rekisteröity tavara- ja palveluluokissa 9, 15, 25, 28, 29, 30, 32, 33, 36, 38, 39 ja 43. Yksinoikeus tavaramerkkiin ei kuitenkaan rajoitu rekisteröinnin kattamiin tavara- ja palveluluokkiin, sillä tavaramerkki Stara® on tavaramerkkilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu laajalti tunnettu tavaramerkki, joka saa suojaa luokkajaottelusta riippumatta kaikille tavaroille ja palveluille.

Tavaramerkkiä Stara® saa käyttää ainoastaan Stara Media Oy:n kirjallisella luvalla ja vain sovituissa puitteissa ja tavoilla. Tavaramerkin välittömässä yhteydessä aina tulee olla ®-symboli osoittamassa, että kyse on rekisteröidystä tavaramerkistä. Symboli tulee olla merkitty niin suurella, että se on luettavissa. Tavaramerkkiä ei saa käyttää substantiivina, monikossa tai genetiivissä. Markkinointimateriaaleissa tulee olla maininta ”Stara® on Stara Media Oy:n rekisteröity tavaramerkki.

Stara Media Oy:n muita rekisteröityjä tavaramerkkejä ovat muun muassa Viihdetaivas®, Mister Pop®, Miss Pop®, Access All Areas®, Jetset® ja Popstar®.